Skip to content

Komproment

Komproment og Komproment Building Design er byggepartneren, som gør en forskel indenfor bæredygtige- og energioptimale byggeprojekter uden at gå på kompromis med æstetik og kreativitet. Stærke faglige- og tekniske kompetencer skaber et samarbejde, der sikre bæredygtige byggeprojekter for kommende generationers gode liv.

Komproments kerneområde har siden 1999 været tag og facadesystemer og i 2018 blev Komproment Cradle to Cradle certificerede.

Jeg har siden 2016 været grafisk konsulent hos Komproment. Et nært samarbejde på trods af afstanden mellem Aalborg og Esbjerg. Gennem ide- og produktudvikling har jeg udviklet Komproments grafiske identitet. Komproments nye identitet dannede en rød tråd i deres markedsføring og skabte synlighed til blandt andet messer. 
Jeg har udviklet og designet brevlinje, visitkort, flyers, annoncer, skilte, labels, messemateriale, brochure, floor-stickers, bogproduktioner, vignetter m.m.

Komproment ønskede en brochure til præsentation af deres facadesystemer. Målgruppen var arkitekter og jeg foreslog en hardcover bog, hvori facadesystemerne fremstod eksklusive og inspirerende for læseren. Bogen er blevet genoptrykt flere gange ligeledes i en engelsk, tysk og italiensk udgave.
Komproment ønskede en værdiskabende gave til deres samarbejdspartnere. Jeg udviklede en notesbog, som samtidig præsenterer Komproment og virksomhedens produkter. Notesbogen er skabt i læder med prægning og indeholder tekst og billeder omkring Komproment.

Opgaverne omfatter ideudvikling, design og produktion af tryksager.

 

Tilbage til cases

Borgervænget 15
6710 Esbjerg V
lk@lindakongerslev.dk

3022 5232

Visuel identitet
Logodesign
Design Guide
Design manual
Folder/brochure
Annonceproduktion
Katalogproduktion
Bogproduktion

Tekst/ideudvikling
Fotooptagelse
Kreativbilledbehandling

Roll-Up

Bannere/vægdekoration

Skilteproduktion
Messematerialer

Kampagne/ideudkling

Koncept/ideudvikling

Årsberetninger 

Digitaldesign

Webudvikling/shop

Søgemaskine optimering

Sociale medier